Despre

Povestea Linotake a început atunci când împreună cu prietenii, rudele doream să luăm masa în oraș, în cele mai frecvente cazuri trebuia să rezervăm o masă, procescare dura în timp. Rezervam masa pentru a nu face calea întoarsă de la restaurantul propus sau pentru a nu schimba tipurile de gustări alese din timp. Cunoașteți că, acum noi toți avem anumite pofte de sushi, pizza, salată și dinaceste considerente trebuie să ne alegem din timp restaurantul cu bucătăria potrivită.


Fiind și noi actorii acestor situații, ne-am propus să analizăm care este cauza acestor incomodități și cum orice problemă își are soluția ei, noi am gasit-o.


Linotake reprezintă o platformă destinată rezervării online a meselor la restaurant.


Proiectul este creat de o echipă tânără și ambițioasă, care își propune să revoluționeze atât modul de administrare a rezervărilor de către restaurantele, cât și experiența capătată de către cosumatori atunci cînd rezervarea mesei nu durează mai mult de un minut.


În tot ceea ce facem, obiectivul nostru este de a combina cele mai înalte standarde profesionale cu eficiență, încredere, înțelegere, receptivitate, stabilind parteneriate durabile bazate pe siguranță şi confidențialitate. Oferim excelență de fiecare dată, fiecărui client, prin abordare individuală și eficiență ridicată. Suntem extrem de dedicați formării și perfecționării în mod continuu a serviciilor noastre, astfel încât să stăpânim know-how-ul de ultimă oră din industria restaurantelor.

Misiune

Linotake este aici pentru a oferi clienților o experiență de neuitat în procesul de rezervare a unui mese la restaurant, pentru că noi apreciem timpul clientului. 

Viziune

Linotake are curajul să aducă restaurantele mai aproape de preferințele și dorințele consumatorilor. Simplu, Linotake va fi partenerul tău de încredere în procesul de rezervare a mesei la restaurant.

Valori

• Colaborare. Lucrăm împreună.

• Responsibilitate. Acționăm în mod responsabil.

• Libertatea. Creștem prin libertate. 

• Echipă. Împărtășim succesele și depășim eșecurile, muncind împreună.

• Inovaţie. Stăpânim know-how-ul de ultimă oră din industria restaurantelor.

• Dezvoltare. Ne place să evoluăm .

• Parteneriat. Credem în succesul reciproc.